top of page

Υπηρεσίες Σώματος

Δείτε όλες τις υπηρεσίες σώματος από την Lipogen

LIPOGEN BODY

EM - System

Τώρα ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε ανορθωμένους γλουτούς και γραμμωμένη κοιλιά!

LIPOGEN BODY

OXY LIFE PLUS

Το οξυγόνο δεν είναι μόνο ελιξίριο ζωής, είναι επίσης σημαντικός παράγοντας ομορφιάς , γιατί η αναπνοή των κυττάρων έχει πρωταρχική σημασία για την διατήρηση-βελτίωση της νεανικότητας τους.

Ο γηρασμός γενικότερα έχει χαρακτηριστεί ως φαινόμενο ελάττωσης του οξυγόνου από τα κύτταρα ή απλά ως πλημμελής αναπνοή των κυττάρων με αποτέλεσμα την εξασθένιση όλων των λειτουργιών τους. Το δέρμα μας λοιπόν ως ένας ζωντανός και πολύπλοκος ιστός αναπνέει και έχει ανάγκη από οξυγόνο.

LIPOGEN BODY

LPG INTEGRAL – LIPOMASSAGE BY ENDERMOLOGIE

Μια πλήρως φυσική, απολύτως ανώδυνη και υπέρ αποτελεσματική μέθοδος. Η κλινικώς τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικής προσομοίωσης της χειρομάλαξης και αναρρόφησης με την χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει 2 ρυθμιζόμενους κυλίνδρους βρίσκει την κορυφαία πρακτική εφαρμογή της στο LPG Integral Cellu M6.

LIPOGEN BODY

Detox Lympho Therapy

Ιδανική θεραπεία για αποτοξίνωση και τκαταπολέμηση οιδημάτων.

Είναι η ώθηση που χρειάζεται ο μεταβολισμό για μια ολιστική αντιμετώπιση της υγείας του σώματος.

LIPOGEN BODY

Spa Jet

Ένα υπέροχο ταξίδι πολυαισθήσεων & ένα μοναδικό βίωμα για σας που θα το επιλέξετε. Συνδιάζει κρεβάτι δονήσεων, χρωματοθεραπεία, ντους vichy, σκοτσέζικο ντους, υδρομασάζ πλάτης & ποδιών, τροπική βροχή (ψιλή βροχή), ατμόλουτρο, υπέρυθρη ακτινοβολία και αρωματοθεραπεία.

LIPOGEN BODY

Omni Slim Art/RF για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και σύσφιγξη

Η Μονοπολική ραδιοσυχνότητα (Unipolar RF) είναι μια εξαιρετικής αποτελεσματικότητας θεραπεία για την λείανση και τη σύσφιγξη του ανομοιόμορφου δέρματος στην περιοχή των μηρών, των μπράτσων, των γλουτών, της κοιλιάς και των έσω γονάτων.

LIPOGEN BODY

Μέθοδος Cavitation

Οι υπέρηχοι σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν ένα φαινόμενο που είναι γνωστό με την ονομασία Cavitation (σπηλαίωση).

Η τεχνική βασίζεται στην ιδέα της επιλεκτικής καταστροφής των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου τήξεως, η οποία επιτυγχάνεται με το συντονισμό της ποσότητας του νερού, που περιβάλλεται μεταξύ των λιποκυττάρων.

LIPOGEN BODY

Θερμοθεραπεία

Η θερμοθεραπεία επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αισθητική Σώματος

Με την χρήση της επιτυγχάνεται αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος που έχει σαν συνέπεια εφίδρωση η οποία με την σειρά της:

LIPOGEN BODY

Ocean Body Therapy

Η αποτοξινωτική δύναμη της θάλασσας ενάντια στην κυτταρίτιδα & το τοπικό πάχος. Τα εκχυλίσματα των φυκιών του ωκεανού έχουν εκπληκτική αποστραγγιστική, αποτοξινωτική & λιποδιαλυτική δράση στο σώμα.

LIPOGEN BODY

Θεραπείες σώματος

Ολικό αδυνάτισμα
Με σύμμαχο τα Lipogen είναι όλα δυνατά. Απώλεια βάρους για εμάς σημαίνει σημαίνει να αποκτήσουμε εκείνη την υπέροχη σιλουέτα που θα αναδείξει την δική μας ατομική σωματική ομορφιά, ξεχωριστή όσο και ο καθένας από εμάς

LIPOGEN BODY

Κρυολιπόλυση (Cryolipolysis)

Η Κρυολιπόλυση είναι μια επαναστατική μέθοδος αναίμακτης και ανώδυνης λιποαναρρόφησης με ταυτόχρονη έντονη επιδερμική σύσφιξη.

Εφαρμόζεται στοχευμένα σε μια συγκεκριμένη περιοχή με ανεπιθύμητη απόθεση λίπους , και έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της λιπώδους μάζας χωρίς να επηρεάζει το συνολικό μεταβολισμό του λίπους στο υπόλοιπο σώμα.

LIPOGEN BODY

Αποτοξίνωση

Τοξίνη είναι οποιοδήποτε χημικό συστατικό στον οργανισμό μας βρίσκεται σε λάθος ποσότητα όπως και οποιαδήποτε ουσία του περιβάλλοντος που ο οργανισμός μας δεν μπορεί να αποβάλλει.

Τοξίνες (χημικά υπολείμματα) περιέχουν και τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα, το νερό ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε.

LIPOGEN BODY

Pressotherapy

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης που κινητοποιεί την λέμφο και βοηθά στην αποβολή των μεταβολικών αποβλήτων. Πραγματοποιείται μέσω μιας συσκευής κορυφαίας ιατρικής τεχνολογίας που παράγει κυψελίδες αέρα.

bottom of page