top of page
Lipogen Θεραπείες Προσώπου

Φυσική τεχνική αντιγήρανσης Endermolift by integral

Η LPG, πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση παρουσιάζει τη μέθοδο Endermolift by integral, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας.

1. Πάνω από 100 κλινικές μελέτες
2. Συνεχής εργασία μελέτης, ανάπτυξης και εξέλιξης εδώ και 35 έτη
3. Διέγερση του υαλουρονικού οξέως άνω του 80%
4. Ενεργοποίηση των αδρανών ιστών του δέρματος
5. Πρόληψη και καταστολή της διαδικασίας γήρανσης με εντελώς φυσικό τρόπο
6. Ηγετική μέθοδος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση
7. Ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του προσώπου
8. Δραστική καταπολέμηση του φαινομένου της «σακούλας» στην περιοχή των ματιών και των οιδημάτων. Είναι η τεχνολογία που μπορούμε να δουλέψουμε τόσο κοντά στα μάτια, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους
9. Επιτυγχάνουμε λείανση στα μικρά σπασιματάκια, επαναπύκνωση στις ρυτίδες, διέγρση της ελαστικότητας του δέρματος. Το ποσοστό βελτίωσης ανέρχεται στο 87%
10. Βελτίωση της σπαργής και του τόνου του δέρματος
11. Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα
12. Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης


Ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η μικροκυκλοφορία στο πρόσωπο βελτιώνεται.

Οι ινοβλάστες αρχίζουν να επανεκκρίνουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δύο ουσίες υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, οι ιστοί οξυγονώνονται, το ενδογενές υαλουρονικό οξύ αυξάνεται θεαματικά και η επιδερμίδα ανακτά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της.

Οι ρυτίδες αρχίζουν να διορθώνονται εκ των έσω. Οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται περισσότερο ομοιόμορφο και καλύτερα δομημένο.

Το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος, αποκτά σφριγηλότητα, ελαστικότητα και λάμψη. Τα μάγουλα ανασηκώνονται, επιτυγχάνεται ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και επαναπροσδιορίζεται με σαφή πλέον όρια, ενώ τα ζυγωματικά ενισχύονται. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται αισθητά.

Η δερματική ανανέωση είναι ορατή και διαρκής, παραμένοντας ταυτόχρονα απόλυτα φυσική.

Λόγω των άμεσων αποτελεσμάτων αποτελεί και την τέλεια θεραπεία αντιγήρανσης για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ πριν από μια βραδινή έξοδο.

Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται με τη συνέχιση των θεραπειών αντιγήρανσης. Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται εξαρτάται από την ανταπόκριση του κάθε ατόμου και το βαθμό ανάγκης που υπάρχει. Η αίσθηση που δημιουργεί η θεραπεία είναι εκείνη μιας ευχάριστης και χαλαρωτικής εμπειρίας.

Όταν λοιπόν επιθυμούμε να απαλύνουμε τις ρυτίδες του προσώπου μας με έναν ολιστικό, απόλυτα φυσικό, ασφαλή και δίχως παρενέργεις τρόπο, όταν αισθανόμαστε το δέρμα μας κουρασμένο και θαμπό, όταν βλέπουμε το περίγραμμα του προσώπου μας χαλαρό η απάντηση είναι LPG Endermolift Integral.

bottom of page