top of page
Εξειδικευμένες, Endermolift αντί για την πρώτη την ξανθιά.jpg

Endermolift Anti Ageing

Φυσική τεχνική αντιγήρανσης Endermolift by integral

Endermologie ονομάζεται η εξελιγμένη από την LPG και πιστοποιημένη με περισσότερες από 110 κλινικές επιστημονικές μελέτες, τεχνική της κυτταρικής διέγερσης. Μέσω της αρχής της μηχανικής μετάδοσης του κατάλληλου ερεθίσματος (mechanotransduction), η επιφάνεια του δέρματος διεγείρεται και προκαλούνται σε βάθος βιολογικές αντιδράσεις, καθιστώντας τη μια μη επεμβατική και παντελώς ανώδυνη διαδικασία.

 

To νέο σύστημα αντιγήρανσης της LPG σε συνδυασμό με τη νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου New Endermolift™, δημιουργεί μετά από ένα μικρό αριθμό συνεδρειών εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανενεργοποιώντας την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο, η κυτταρική δραστηριότητα του οποίου διατηρεί τη σφριγηλότητα, την απαλότητα και την υγιή λάμψη του. Από την ηλικία των 25 ετών, οι ινοβλάστες, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, αρχίζουν να επιβραδύνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

  Σταδιακά:

  1. Το δέρμα λεπταίνει

  2. Χάνει την πυκνότητά του και την νεανική του σύσταση

  3. Στα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται ρυτίδες, χαλάρωση περιγράμματος, θαμπή όψη. Η χαλάρωση αυτή εξηγείται από την όλο και μικρότερη παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες.

  4. Το κάπνισμα, το άγχος, η ρύπανση του αέρα αποτελούν επιπλέον παράγοντες που επηρεάζουν την αιματική και τη λεμφική μικροκυκλοφορία. Καθώς οι τοξίνες συσσωρεύονται, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και ο τόνος του μειώνεται.

Η μηχανική διέγερση που προκαλεί στους ινοβλάστες η κεφαλή ERGOLIFT™ της LPG, βελτιώνει την αιμάτωση και αποβάλλει τις τοξίνες, ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιτυγχάνοντας έτσι ανανέωση του δέρματος και ενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού.

Μέσω πρωτοκόλλων και προγραμμάτων κατάλληλων για κάθε ανάγκη και χάρη στον ενσωματωμένο υπολογιστή που διαθέτει η συσκευή, εκμηδενίζεται η πιθανότητα και του παραμικρού λάθους κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η μικροκυκλοφορία στο πρόσωπο βελτιώνεται, οι ινοβλάστες αρχίζουν να επανεκκρίνουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δύο ουσίες υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, οι ιστοί οξυγονώνονται, το ενδογενές υαλουρονικό οξύ αυξάνεται θεαματικά και η επιδερμίδα ανακτά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της.

Endermolift Anti Ageing
Endermolift Anti Ageing
Endermolift Anti Ageing

Οι ρυτίδες αρχίζουν να διορθώνονται εκ των έσω

Οι λεπτές γραμμές λειαίνονται

Το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται περισσότερο ομοιόμορφο και καλύτερα δομημένο

Το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος, αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητακαι λάμψη

οι παρειές ανασηκώνονται, επιτυγχάνεται ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και επαναπροσδιορίζεται με σαφή πλέον όρια, ενώ τα ζυγωματικά ενισχύονται.

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται αισθητά

Η δερματική ανανέωση είναι ορατή και διαρκής, παραμένοντας ταυτόχρονα απόλυτα φυσική.

 

Αποτελεί την τέλεια θεραπεία αντιγήρανσης για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται με τη συνέχιση των θεραπειών αντιγήρανσης.

Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται εξαρτάται από την ανταπόκριση του κάθε ατόμου και το βαθμό ανάγκης που υπάρχει. Η αίσθηση που δημιουργεί η θεραπεία είναι εκείνη μιας ανώδυνης και απολαυστικής εμπειρίας.

Endermolift Anti Ageing

Συσφίγγει το περίγραμμα
 

ΔΡΑΣΗ:

Αναζωογονεί την κουρασμένη και θολή όψη της επιδερμίδας του προσώπου που προκαλεί το κάπνισμα και άλλοι συναφείς λόγοι επιφέροντας οξυγόνωση στο δέρμα
 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Βελούδινο και απαλό δέρμα, λαμπερή χροιά στο πρόσωπο

Endermolift Anti Ageing

Αδυνατίζει το διπλοσάγονο

ΔΡΑΣΗ

Αδυνατίζει το διπλοσάγονο και γενικότερα το κάτω μέρος του προσώπου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σμιλευμένο περίγραμμα προσώπου, μείωση του διπλοσάγωνου κατά 48%

Endermolift Anti Ageing

Λειαίνει τις ρυτίδες
 

ΔΡΑΣΗ:

Στοχεύει σε κάθε λεπτή ρυτίδα ξεχωριστά και την ξαναγεμίζει με φυσικό τρόπο και εκ των έσω

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Για λεία πειδερμίδα, για ένα πιο φυσικό πρόσωπο, που διατηρεί τις δικές του εκφράσεις, μείωση των ρινοπαρειακών αυλάκων κατά 43%

Endermolift Anti Ageing

Ανανεώνει το δέρμα

ΔΡΑΣΗ:

Ολοκληρωτική θεραπεία αντιγήρανσης για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Για ένα νεανικό πρόσωπο, ένα σφιγηλό και τονωμένο λαιμό και ένα λείο ντεκολτε, αύξηση της πυκνότητας του δέρματος κατά 240%

Endermolift Anti Ageing

Συσφίγγει το περίγραμμα

 

ΔΡΑΣΗ:

Συσφίγγει το δέρμα πυκνόνωντας το σε βάθος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ενισχυμένα ζυγωματικά, ανανεωμένο και σμιλευμένο περίγραμμα προσώπου, σύσφιγξη κατά 53%

Endermolift Anti Ageing

Λειαίνει τις ρυτίδες
 

ΔΡΑΣΗ:

Μειώνει τις  λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αποσυμφορεί τα πρησμένα μάτια και σβήνει τους μαύρους κύκλους.
 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Μια ανανεωμένη και νεανική όψη όλης της περιοχής γύρω από τα μάτια, μείωση των ρυτίδων των ματιών «πόδι της χήνας» κατά 30%

​Θεραπείες αποκλειστικά για άντρες:

DETOX ENERGIZING LIFT TREATMENT

 

ΔΡΑΣΗ:

Αναζωογονεί την κουρασμένη και θολή όψη του προσώπου που προκαλείται από το στρες, το κάπνισμα και άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ανανεωμένη όψη προσώπου σε μόλις 15 λεπτά της ώρας

 

 

REJUVENATING EYE LIFT TREATMENT

ΔΡΑΣΗ:

Μειώνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, τα αποσυμφορεί και σβήνει τους μαύρους κύκλους

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Μια ανανεωμένη και νεανική όψη

 

 

EXPERT FACIAL SLIMMING TREATMENT

 

ΔΡΑΣΗ:

Αδυνατίζει το διπλοσάγωνο και το κάτω μέρος του προσώπου

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ένα περισσότερο σμιλευμένο περίγραμμα προσώπου

 

 

CELLULAR REGENERATION LIFT TREATMENT

 

ΔΡΑΣΗ:

Θεραπεία αντιγήρανσης για το πρόσωπο και τον λαιμό

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Περισσότερη τόνωση και σφιγηλότητα στο λαιμό και πιο νεανικό πρόσωπο

Ένας συνδιασμός προϊόντων και μηχανικής ενδοδερμικής διέγερσης, υπόσχεται να προσφέρει μια πλήρη αναδόμηση στους ιστούς του προσώπου. 

     Η εξειδικευμένη τεχνολογία του endermologie massage, είναι αυτή που θα δώσει σφριγιλότητα, ανόρθωση, απάλυνση  γραμμών έκφρασης και λάμψη στο πρόσωπο σας από την πρώτη κι όλας συνεδρεία.

     Ο συνδιασμός αυτής της μηχανικής τεχνικής και των προϊόντων φροντίδας που θα επιλεγούν αποκλειστικά για εσάς, από το εξειδικευμενο προσωπικό μας, θα αποτελέσουν την προϋπόθεση μιας μοναδικής εμπειρίας για την φροντίδα του προσώπου σας, εξασφαλίζοντας υψηλές απαιτήσεις απόδοσης μέσα από το εξατομικευμένο πρωτόκολλο σας.

bottom of page