top of page

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας

Τι είναι ομορφιά; Τι θα αποκαλούσαμε ωραίο;

Σε διάφορες εποχές φιλόσοφοι, συγγραφείς και ποιητές έχουν προσπαθήσει να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Υπάρχει άραγε μια απάντηση με καθολικό κύρος; Κάποιοι την αναζήτησαν στην χρησιμότητα, άλλοι στην συμμετρία πάντως σαφής και κοινά αποδεκτός ορισμός δεν δόθηκε ποτέ.

Εμείς σκεφτήκαμε για την ανθρώπινη ομορφιά και δώσαμε την δική μας απάντηση.

Είναι μια κοινή εν δυνάμει ιδιότητα όλων των ανθρώπων, μια δύναμη μέσα μας που περιμένει να καλλιεργηθεί με συνέπεια και γνώση για να ανθίσει σαν τον ανθό ενός προσεκτικά και σωστά καλλιεργημένου φυτού. Μιά δύναμη που κάνει τον καθένα από εμάς μοναδικό, τόσο ώστε ανάμεσα στα άλλα επτάμιση δισεκατομμύρια ανθρώπων της γης να μην υπάρχει ένα ακριβές ομοίωμα μας.
 

Όλοι μας μετέχουμε σε αυτή με διαφορετικό ο καθένας τρόπο και όλων μας μπορεί να γίνει πολύτιμο κτήμα με την κατάλληλη φροντίδα, η δική μας ωραιότητα που δεν θα ταυτίζεται απαραίτητα με τα εκάστοτε έξωθεν επιβαλλόμενα πρότυπα. Είναι ο εαυτός μας όπως θα μπορούσε να είναι, με σύμμαχο την φροντίδα και την περιποίηση που του πρέπει, με την κατάλληλη θεραπεία σύμφωνα με την αρχική σημασία της λέξης. Είναι η ανάδειξη των δικών μας χαρακτηριστικών, μοναδικών όσο μοναδικός είναι και ο καθένας μας και εκπληκτικών όσο εκπληκτικός είναι και ο κάθε άνθρωπος.


Σε αυτό τον σκοπό είμαστε εμείς ταγμένοι, να βοηθήσουμε τον καθένα να γίνει εκείνο που θα μπορούσε να γίνει. Με την αξιοποίηση όλων των εργαλείων που μας προσφέρει η επιστήμη να βοηθάμε τον κάθε ένα από εμάς να φέρνει στην επιφάνεια τα δικά του υπέροχα χαρακτηριστικά συμβάλλοντας έτσι στο να αισθανθεί πληρότητα, αυτοπεποίθεση και ικανοποίηση.

Αυτό είναι το όραμα μας σαν Lipogen Λαμίας και για την πραγμάτωση του δίνουμε όλο μας το είναι.

Τι μπορούν να κάνουν για εσάς τα Lipogen

Θέλουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή και να μπορούμε να απαντούμε σε όσο το δυνατό περισσότερες επιθυμίες σας.

Σας γνωστοποιούμε λοιπόν ότι εμείς και ο χώρος μας βρίσκονται στην διάθεση σας για:

 

  • Ξεχωριστές priveσυνεδρίες, μπορείτε λοιπόν να δεσμεύσετε τον χώρο μας για θεραπευτικές ή χαλαρωτικές συνεδρίες αποκλειστικά για εσάς ή μαζί με τις φίλες σας ή συνεργάτιδες σας.

 

  • Μία εξαιρετική εμπειρία απόλαυσης εξειδικευμένης μάλαξης από ταυτόχρονα δύο θεραπεύτριες αισθητικούς μας.

 

  • Αποκλειστικά για κάποιο ζευγάρι για τον εορτασμό κάποιας επετείου ή μια ξεχωριστή και αποκλειστική απόλαυση και για τους δύο, απολαμβάνοντας κάποια από τις υπέροχες θεραπείες μας όπως μοναδικές ολιστικές περιποιήσεις σώματος ή και προσώπου, Hydro, RhassoulMassage, όλα αυτά με συνοδεία εξαιρετικής μουσικής, κρύων πιάτων ή εξωτικών φρούτων και σαμπάνιας της συνεργαζόμενης εταιρείας BrunoVassari.
     

  • Την διοργάνωση τις εκδήλωσης που επιθυμείτε.

 

  • Ένα υπέροχο και αξέχαστο bachelor party για την νύφη και τις φίλες της.

 

  • Δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ,τα οποία μπορούν να τους αποσταλούν με «πρωτότυπο» τρόπο έκπληξη.

Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας

Παροχές του Lipogen

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή και ποιοτική εμπειρία με κάθε σας επίσκεψη σε μας. Στόχος μας είναι ο κάθε ερχομός σας κοντά μας να είναι μία τελετουργική διαδικασία απόλαυσης. Σας γνωστοποιούμε λοιπόν ότι:

• Προσφέρουμε παντόφλες, μπουρνούζια, πετσέτες κάθε φορά, για κάθε συνεδρία, σκουφάκια, αφρόλουτρο

• Προσφέρουμε σε όλα μας τα μέλη φυσικό ρόφημα πράσινου τσαγιού, ζεστού ή κρύου ανάλογα την εποχή, το ποίο συνοδεύεται πάντα από ένα φυσικό αποξηραμένο φρούτο ραντισμένο με κανέλα ή κάποιο άλλο κέρασμα ανάλογα με την εποχή, ή την εκδήλωση που μπορεί την συγκεκριμένη στιγμή να λαμβάνει χώρα. Η άφιξη σας στον χώρο μας δέκα λεπτά νωρίτερα από την χρονική στιγμή του ραντεβού σας προσφέρει την δυνατότητα να απολαύσετε το ρόφημα σας καθώς επίσης την ευκαιρία να βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο ούτως ώστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την συνεδρία σας.

• Όλες μας οι θεραπείες εκτελούνται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητα σας και την επιθυμία σας για ηρεμία και χαλάρωση. Διαθέτουμε ατομικές καμπίνες όπου μπορείτε να απολαμβάνετε τις συνεδρίες σας σε έναν «προσωπικό» χώρο.
• Υπάρχει δυνατότητα να απολαύσετε ένα ντουζ εάν το επιθυμείτε.

• Μπορείτε να μας ζητήσετε χωρίς καμιά δική σας επιβάρυνση τηλεφωνική υπενθύμιση του εκάστοτε ραντεβού σας μαζί μας

 

Για να βρισκόμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση στα μέλη μας είναι απαραίτητη και η δική σας συνεργασία. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι:

• Για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου μας και για λόγους υγείας και προσωπικής σας ασφαλείας η χρήση και λειτουργία κινητών τηλεφώνων επιτρέπεται μόνο στο χώρο της υποδοχής.

• Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να ακυρώσετε το προγραμματισμένο ραντεβού σας 24 ώρες πριν την ώρα εκτέλεσης του χωρίς καμία συνέπεια. Η πιθανή αργοπορία μπορεί να μας φέρει στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να μειώσουμε το χρόνο της θεραπείας ή ακόμη και να την ακυρώσουμε

Για την χρήση του Rhassoul ή της Υδροπισίνας εάν επιθυμείτε μπορείτε να φέρετε μαζί σας το μαγιό σας.

bottom of page