top of page

LPG ENDERMOLOGIE ΛΑΜΙΑ: 300.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ INTEGRAL LPG M6…ΕΣΕΙΣ;

Η νέα γενιά θεραπειών LPG ήρθε τώρα και στη Λαμία, στα LIPOGEN!


LPG Integral m6


Body & Face treatment


Η νέα γενιά θεραπειών LPG ήρθε!!


300.000 άνθρωποι παγκοσμίως καθημερινά απολαμβάνουν 1 συνεδρία Integral LPG m6…


Ανακαλύψτε την ομορφιά ενός καλοσχηματισμένου σώματος, ενός σφριγηλού προσώπου κ την αυτοπεποίθηση που όλο αυτό μας δίνει!!


Ότι έχετε φανταστεί για το Σώμα κ το Πρόσωπο σας τώρα μπορείτε να το έχετε με το νέο Integral LPG m6..


Lipomassage


Το Lipogen Λαμίας είναι πλέον εξοπλισμένο με το αυθεντικό σύστημα LPG CELLU M6®INTEGRAL, το πλέον κατάλληλο για την πρωτοποριακή – αποκλειστική θεραπεία αδυνατίσματος της LPG: την Lipomassage™.


Η πρωτοπόρος μηχανική δράση του Lipomassage™ μέσα από μία φυσιολογική διαδικασία, που ονομάζεται μηχανική μεταγωγή μηνυμάτων (mechanotransduction), διεγείρει τα λιποκύτταρα, ώστε να απελευθερωθεί το τοπικό λίπος και να μειωθεί η κυτταρίτιδα. Αυτό που κάνει ακόμα πιο σημαντική αυτή τη θεραπεία είναι ότι προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου, χάρη στην εστιασμένη ενεργοποίηση της αγγειακής και λεμφικής κυκλοφορίας. Η τεχνική του μηχανικού λιπομασάζ της LPG εφαρμόζεται μέσω δύο κυλίνδρων ελεγχόμενων από υπολογιστή. Προκαλούν ταυτόχρονη συμπίεση και αναρρόφηση του δέρματος στην προβληματική περιοχή ελαστικοποιώντας τον λιπώδη ιστό, μειώνοντας εντυπωσιακά τις «λακουβίτσες». Σύμφωνα με μελέτες, η αναδόμηση του δέρματος ανεβαίνει κατά 240%, ενώ ταυτόχρονα οι μηχανικοί κύλινδροι σμιλεύουν με ακρίβεια τις περιοχές θεραπείας.


Στοχεύει τις «δύσκολες» περιοχές που είναι ανθεκτικές στη διατροφή και την άσκηση (χέρια, πλάτη, στομάχι, μέση, μηροί κλπ.). Σε 1 μόνο θεραπεία, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος ενεργοποιώντας παράλληλα τη σύνθεση κολλαγόνου, υαλορουνικού οξέους και ελαστίνης. Ενεργοποιεί τη φυσική καταστροφή του λίπους έως και 70%. Ταυτόχρονα, επαναφέρει τη σφριγηλότητα του δέρματος.


Καταπολεμά την αίσθηση βάρους στα πόδια καθώς τα ελαφρύνει διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος τριπλασιάζοντας την ενώ παράλληλα ανακουφίζει από τα συμπτώματα της κατακράτησης υγρών. Τα ενυπωσιακά αποτελέσματα της θεραπείας οφείλονται εκτός των άλλων στην καινοτόμο κεφαλή ERGODRIVE™ , που ενισχύει σημαντικά την αίσθηση του μασάζ και ταυτόχρονα βελτιώνει το αποτέλεσμα και την ταχύτητα της, δίνοντας μας παράλληλα τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε και εκείνα τα ευαίσθητα σημεία του σώματος που πριν αποφεύγαμε. Έτσι λοιπόν, η θεραπεία βελτιστοποιείται καθώς διεγείρει και τα βαθύτερα στρώματα κυττάρων ώστε να μας προσφέρει μέγιστη απόδοση. Λόγω δε της ευαισθησίας της και της ικανότητας προσαρμογής της, έχουμε μια περισσότερο απολαυστική θεραπεία. Η κεφαλή αυτή έχει μια εντελώς ανώδυνη επαφή και το αίσθημα που αφήνει είναι ανώτερο από εκείνο του χειρομασάζ. Το τοπικό λίπος απομακρύνεται, η κυτταρίτιδα λειαίνεται, το δέρμα ανασηκώνεται και συσφίγγεται και το περίγραμμα του σώματος βελτιώνεται. Η διαφορά είναι εμφανής μετά το τέλος της πρώτης κιόλας συνεδρίας.


bottom of page